Home Services Awards Company Contact

Η Executive Cleaning είναι μια εξειδικευμένη εταιρεία στο χώρο της καθαριότητας,της διαχείρισης και της συντήρησης κτιρίων τόσο του ιδιωτικού όσο και του δημόσιου τομέα. Η εταιρεία μας πληροί τις διεθνείς προδιαγραφές που αφορούν στη διασφάλιση της υγιεινής και της ποιότητας του χώρου σας διαθέτοντας εξειδικευμένα συστήματα καθαριότητας.

Στόχος της Executive Cleaning είναι να παρέχει πάντα υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στο χαμηλότερο δυνατό κόστος προκειμένου να χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της. Η επιλογή των συνεργατών μας γίνεται πάντα με γνώμονα την κατάρτιση, την εμπειρία και την συνέπεια έτσι ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας εγγυήση ικανοποίησης των αναγκών τους, στηρίζοντας την ελληνική επιχειρηματικότητα.

Επιπλέον, έχοντας δημιουργήσει ένα πλήρες δίκτυο αξιόπιστων συνεργατών έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένα πακέτα παροχών που τους εξοικονομούν ταυτοχρόνως χρήματα και χρόνο αφού αναλαμβάνουμε εμείς να οργανώσουμε και να διεκπαιρεώσουμε όλες τις απαραίτητες εργασίες.

ΕΔΩ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΑΝ CAROUSELΑΚΙ
 • Slide 1
 • Slide 2
 • Slide 3
 • Slide 4
 • Slide 5

Πακέτα προσφορών

ΠΑΚΕΤΟ Α

Καθαρισμός πολυκατοικίας (1 φορά την εβδομάδα) – Συντήρηση Κήπου (1 φορά την εβδομάδα) – Έκδοση Κοινοχρήστων

 • Στο πακέτο αυτό περιλαμβάνεται μία (1) απολύμανση και μία (1) απόφραξη τον χρόνο εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

ΠΑΚΕΤΟ B

Καθαρισμός πολυκατοικίας (2 φορές την εβδομάδα) – Συντήρηση Κήπου (1 φορά την εβδομάδα) – Έκδοση Κοινοχρήστων

 • Στο πακέτο αυτό περιλαμβάνεται ένας γενικός καθαρισμός πολυκατοικίας, μία (1) απολύμανση και μία (1) απόφραξη τον χρόνο εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

ΠΑΚΕΤΟ Γ

Καθαρισμός πολυκατοικίας (2 φορές την εβδομάδα) – Συντήρηση Κήπου (1 φορά την εβδομάδα) – Διαχείριση – Έκδοση Κοινοχρήστων

 • Στο πακέτο αυτό περιλαμβάνεται ένας γενικός καθαρισμός πολυκατοικίας, δύο (2) απολύμανσεις και μία (1) απόφραξη τον χρόνο εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

ΠΑΚΕΤΟ Δ (Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία για καφετέριες και χώρους εστίασης)

Ανάλογα με το είδος του καταστήματος σας, διεξαγωγή όλων των απαραίτητων απολυμάνσεων – απενομώσεων – μυοκτονιών σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία σε τακτικές προκαθορισμένες ημερομηνίες.

 • • Στο πακέτο αυτό περιλαμβάνεται η Δημιουργία και η Ενημέρωσή του Σχετικού Φακέλου εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε ένα ραντεβού προκειμένου να δούμε τον χώρο σας και να σας δώσουμε μια προσφορά που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του κτιρίου σας.

Ειδική προσφορά

Με την αγορά οποιουδήποτε προπληρωμένου πακέτου διάρκειας 5 μηνών σας κάνουμε ΔΩΡΟ τον 6ο μήνα!

Στην προσφορά περιλαμβάνονται όλες οι υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία μας, μπορείτε να επιλέξετε όποια ή όποιες επιθυμείτε εσείς και να δημιουργήσετε το πακέτο που χρειάζεστε.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να δούμε και να συζητήσουμε μαζί σας τις ανάγκες του χώρου σας και να σας κάνουμε μια εξατομικευμένη προσφορά.

Μην χάσετε την ευκαιρία, στείλτε μας τώρα μήνυμα πατώντας ΕΔΩ.

Υπηρεσίες

Καθαρισμοί Κτιρίων

Η Executive Cleaning, βασιζόμενη στην πολυετή εμπειρία της, αναλαμβάνει διαφόρων ειδών καθαρισμούς όπως: πολυκατοικίες, κτίρια νεόκτιστα ή έπειτα από ανακαίνιση, σκάφη, μαρμάρινα δάπεδα καθώς επίσης εμπορικά κέντρα, χώρους εστίασης, καταστήματα, σχολεία, εκπαιδευτήρια, φροντιστήρια, γυμναστήρια, αθλητικά κέντρα, θέατρα και κάθε είδους επαγγελματικό χώρο. Επιπλέον, η εταιρεία μας αναλαμβάνει καθαρισμούς καναπέδων, χαλιών και στρωμάτων επί τόπου στον χώρο σας.

Διαχείριση και Έκδοση Κοινοχρήστων

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την έκδοση και την είσπραξη των κοινοχρήστων και κατόπιν την πληρωμή όλων των τακτικών πάγιων και έκτακτων εξόδων του κτιρίου σας όπως την εξόφληση των λογαριασμών ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, την πληρωμή του συνεργείου καθαρισμού, του κηπουρού,του συντηρητή του καυστήρα και του ανελκυστήρα σας καθώς επίσης και οποιουδήποτε συνεργείου ή τεχνίτη χρειαστείτε.

Κήπος

Η Executive Cleaning αναλαμβάνει τη συντήρηση του κήπου σας με συστηματικό πότισμα, κλάδεμα και σκάλισμα των φυτών σας. Επίσης, αναλαμβάνουμε το κούρεμα του γκαζόν, το σκούπισμα και την αποκομιδή των φύλλων, καθώς επίσης τη λίπανση και το ράντισμά των δέντρων σας με οικολογικά και εγκεκριμένα φυτοφάρμακα.

Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία

Η εταιρεία μας σε συνεργασία με έμπειρους, πτυχιούχους χημικούς – γεωπόνους αναλαμβάνει την απολύμανση – απεντόμωση – μυοκτονία στον χώρο σας, είτε πρόκειται για κατοικία, είτε για επαγγελματικούς χώρους.

Ειδικά για καφετέριες και χώρους εστίασης η κείμενη νομοθεσία ορίζει ότι πρέπει να τηρείται αρχείο απολυμάνσης και μυοκτονίας και να έχουν ενημερωμένο τον σχετικό φάκελο. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει, εκτός από την διεξαγωγή της απολύμανσης, την δημιουργία και ενημέρωση του Φακέλου Απολύμανσης – Απεντόμωσης – Μυοκτονίας σε τακτικές προκαθορισμένες ημερομηνίες. (*)

Σε κάθε περίπτωση, τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα, δραστικά, άοσμα, φιλικά προς το περιβάλλον και ασφαλή τόσο για τους ανθρώπους όσο και για τα κατοικίδια.

Άλλες Υπηρεσίες

Προκειμένου να μπορούμε να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για όλες τις πιθανές ανάγκες των πελατών μας, δημιουργήσαμε ένα πλήρες δίκτυο από έμπειρους και άρτια εκπαιδευμένους συνεργάτες. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνουμε σημαντικά χαμηλότερες τιμές για τους πελάτες μας σε όλο το φάσμα των εργασιών που μπορεί να χρειαστούν.

Παρακάτω θα βρείτε όλες τις εργασίες που μπορούμε να αναλάβουμε:

 • Εφοδιασμός Πετρελαίου
 • Αγορά και αναγόμωση Πυροσβεστήρων
 • Συντήρηση Ανελκυστήρα
 • Ηλεκτρολογικές Εργασίες
 • Υδραυλικά
 • Ελαιοχρωματισμοί
 • Κατασκευές Αλουμινίου
 • Ασφάλειες Πολυκατοικιών
 • Νομική Κάλυψη

Η εταιρεία μας

Το προσωπικό μας

Το προσωπικό μας διαθέτει πολυετή εμπειρία, είναι άρτια καταρτισμένο και προσαρμοσμένο στις τρέχουσες ανάγκες των πελατών μας ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει σε οποιοδήποτε έργο του ανατεθεί.

Επίσης, η Executive Cleaning τηρεί συγκεκριμένη πολιτική όσον αφορά την υγιεινή και την ασφάλεια των εργαζομένων στο χώρο εργασίας. Το προσωπικό μας φέρει ομοιόμορφη ενδυμασία η όποια διατηρείται καθαρή και χρησιμοποιείται πάντα κατά την διάρκεια των εργασιών.

Τα Υλικά μας

Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, ώστε να έχουμε την δυνατότητα να φέρουμε εις πέρας αποτελεσματικά, κάθε έργο που μας ανατίθεται.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε, είτε για τον καθαρισμό του χώρου σας είτε για οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία σας παρέχουμε, είναι επαγγελματικής χρήσης έτσι ώστε να διασφαλίζουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση. Επίσης, είναι πιστοποιημένα από την Ε.Ε. φέροντας την ένδειξη CE και συντάσσονται με όσα ορίζουν οι διεθνής κανονισμοί.

Τέλος, όσον αφορά συγκεκριμένα τον καθαρισμό, το κάθε κτίριο διαθέτει τα δικά του υλικά, τα οποία φυλάσσονται εντός του, ούτως ώστε να διασφαλίσουμε την υγιεινή του χώρου σας.

Executive Cleaning

Αλέξης Γ. Τζουράς

Διεύθυνση

Τρίτωνος 51-55, Π. Φάληρο, 17561.

Τηλέφωνο

211 400 7158.

Email

contact -at- executivecleaning.gr , alexiostzouras -at- gmail.com

Ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας